będ en brochje
                                   "Będ en brochje", Fries voor Logies en Ontbijt, maar dan ook op de Friese manier, dat wil zeggen, gastvrij, gezellige ontspannen sfeer, prima bedden en een heerlijk en uitgebreid ontbijt met o.a. typische Friese produkten. "Będ en brochje", al meer dan 30 jaar actief en nog steeds genietend van een toenemende belangstelling. Een echte vereniging van particulieren met een beschermde naam die per adres maximaal 8 slaapplaatsen voor overnachting aanbieden en op de daarop volgende ochtend een prima ontbijt serveren.
   
     appartementen
                                    De appartementen zijn inpandig en hebben een prachtig uitzicht over de landerijen. U kunt ontbijt, lunch en diner door ons laten verzorgen en in de appartementen kunt u zelf koken. En om een indicatie te geven van de kosten, vanaf 25,00 euro p.p.p.n. heeft u logies met ontbijt.
   
     "Douwe Jansz"
                                     In Eernewoude verhuren we, op een eersteklas locatie, direct aan het water, met een schitterend uitzicht over het Sonsmeer en met de auto bereikbaar, onze boot de "Douwe Jansz " een Pilot 44 met terras en aanlegplaats voor nog een boot, wc., douche, elektrisch koken, wasmachine/droger en koelkast. Uitermate geschikt voor twee personen. Op het grasveld kan een tent worden geplaatst en op verzoek kunt u met ons varen.